Bedrijfsfilm voor Boston Scientific – AMS-800 urinecontrolesysteem

Door Boston Scientific ben ik gevraagd om een informatieve video te maken over het AMS-800 urinecontrolesysteem. De AMS 800 is een hulpmiddel voor mannen en vrouwen met stressincontinentie. De video is gemaakt in samenwerking met het Maastricht Universitair Medisch Centrum en Topic Media.

De samenwerking met Boston Scientific, een wereldleider in medische technologie, was een inspirerende ervaring. Het doel was om een heldere en toegankelijke video te produceren die patiënten, zorgverleners en anderen in het veld zou kunnen informeren en onderwijzen over oplossing.

Samen hebben we een voorlichtingsvideo gemaakt die niet alleen de technische aspecten van erectieprotheses belicht, maar ook het belang onderstreept van deze medische oplossing voor mensen die met stressincontinentie te maken hebben. Ik geloof dat de kracht van visual storytelling een groot verschil kan maken bij het informeren en voorlichten van mensen over belangrijke medische technologie.

Profielfoto van Janneke van Uhm

Prettige samenwerking met Andries. Binnen enkele dagen van opnamedag naar eindvideo. Snelle samenwerking met heldere communicatie. Bij een volgende video ga ik zeker weer samenwerken met Black Coffee Visuals.

www.lumc.nl

Janneke van Uhm / Leids Universitair Medisch Centrum

Over Boston Scientific

Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.

Tags: bedrijfsfilm / boston scientific / lumc / medisch / video