Vertel jouw verhaal met video

Wat is je verhaal? En aan wie richt je dit verhaal? Met het antwoord op deze vragen zet je de eerste stap naar jouw bedrijfsfilm.

Volgende stap: hoe breng je het verhaal van jouw bedrijf het beste in beeld? We kijken naar de videostijl, -lengte en elementen. Hieruit volgt een plan van aanpak. 

En dan is het tijd voor de opnames! Dankzij het voortraject weten we precies wat we doen en wanneer we dit doen. Zo werken we effectief en zeker. 

Zelf het verhaal van jouw bedrijf voor de camera vertellen, kan natuurlijk even spannend zijn. Dat begrijp ik: ik stond zelf ook voor diezelfde camera. Ook hier help ik je graag. En stap je zorgeloos over die drempel.

neem contact op veelgestelde vragen

Recente bedrijfsfilm projecten

Trusted Shops

Ik heb Trusted Shops in Amsterdam geholpen met bedrijfsfilms voor hun Employer Branding. Ik heb het bedrijf, de sfeer en haar medewerkers in beeld te gebracht in verschillende video’s.

Trusted Shops biedt veiligheid en transparantie en zorgt ervoor dat online shoppers zich kunnen oriënteren. Zo kan iedereen in vertrouwen de best mogelijke keuzes maken in de digitale wereld.

Bekijk website

Boston Scientific

Door Boston Scientific ben ik gevraagd om een informatieve video te maken over erectieprotheses. De video is gemaakt in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum en Topic Media.

Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.

Bekijk website

M.A. Sports

Voor M.A. Sports in Leeuwarden heb ik een bedrijfsfilm gemaakt waarin de kennis en kunde, de manier van trainen en de sfeer van het (kick)boksen bij M.A. Sports duidelijk in beeld zijn gebracht.

Mensen op een veilige en leuke manier in hun kracht laten staan met vechtsporten. Met deze gedachte en jarenlange ervaring in de vechtsport richtte Maid Ajkunić in 2016 M.A. Sports op. Dit betekent niet alleen veilig sporten, maar ook een warme omgeving aan al onze bezoekers bieden met focus op respect, discipline en techniek.

Bekijk website

Verrijk jouw bedrijfsfilm met dronebeelden

Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

Ontdek de kracht van dronevideo. De drone van Black Coffee Visuals legt indrukwekkende videobeelden vanuit de lucht vast, waardoor jouw bedrijfsfilm een uniek perspectief krijgt.

Haal het maximale uit jouw film met professionele drone-videografie en breng jouw visie tot leven vanuit de lucht!

meer informatie
Foto van Andries met een videocamera op een DJI Gimbal

3 tips voor jouw bedrijfsfilm

 1. Het is belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en wat je wilt bereiken met jouw bedrijfsvideo. Wil je klanten aantrekken, producten of diensten verkopen, of misschien de naamsbekendheid vergroten? Wij houden jouw doelstellingen in gedachten bij het maken van de video en zorgen ervoor dat de inhoud gericht is op jouw doelgroep.

 2. Een goede bedrijfsvideo vertelt een verhaal dat de kijker meeneemt op een reis. Wij gebruiken storytelling-technieken om de aandacht van de kijker te trekken en te behouden. Wij laten zien wie je bent als bedrijf, waarom je anders bent dan de concurrentie en wat je te bieden hebt.

 3. Houd het kort en krachtig. Mensen hebben een kortere aandachtsspanne als het gaat om online video’s. Het is dus belangrijk om jouw video kort en krachtig te houden. Houd de lengte van de video onder de 2-3 minuten en zorg ervoor dat de boodschap duidelijk en beknopt is. Wij kunnen daarnaast ook visuals en grafische elementen toevoegen om de informatie nog beter in beeld te kunnen brengen.

Meer weten?

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter voor meer informatie!

  Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

  Een bedrijfsvideo kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het verbeteren van de betrokkenheid van jouw publiek, het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van de verkoop, het tonen van producten of diensten en het presenteren van de bedrijfscultuur.

  Een succesvolle bedrijfsvideo heeft een helder doel, een duidelijke boodschap, een sterke visuele presentatie, goede audio en een effectieve call-to-action.

  Een bedrijfsvideo moet kort en krachtig zijn en niet langer duren dan 2-3 minuten.

  Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo de aandacht trekt, moet de videoeen pakkende titel en inleiding hebben, een boeiend verhaal vertellen, sterke visuele elementen gebruiken en een effectieve call-to-action plaatsen.

  Ja, maar het gebruik van drones voor commerciële doeleinden kan aan regelgeving gebonden zijn, afhankelijk van het land en de locatie. Daarom onderzoek ik vooraf de geldende regels en vergunningen voor het gebruik van drones in jouw regio.

  Bijna elk type bedrijfsfilm kan profiteren van dronevideo. Of het nu gaat om het vastleggen van bedrijfsactiviteiten, promotie van producten, vastgoedpresentaties, evenementen, of landschapsbeelden, dronevideo voegt een professioneel en indrukwekkend element toe.

  Neem contact op met Black Coffee Visuals en bespreek jouw project. Ik kan jou adviseren over de beste manier om dronevideo in jouw bedrijfsfilm te implementeren en zorg voor een naadloze integratie.

  Je kunt een onderwerp kiezen op basis van wat populair is bij je publiek, wat je passie is of wat relevant is voor je merk of bedrijf.

  Het hangt af van de lengte en complexiteit van de video. Een korte video kan binnen enkele uren worden gemaakt, terwijl een langere, meer gecompliceerde video weken of maanden kan duren.

  De kosten van een video variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, de kwaliteit van de productie, het aantal locaties, de apparatuur die gebruikt wordt en de hoeveelheid bewerkingstijd.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsvideo’s, zoals bedrijfsprofielen, productvideo’s, testimonial video’s, instructievideo’s en evenementvideo’s.

  Je kunt jouw bedrijfsvideo op verschillende manieren promoten, zoals delen op sociale media, het plaatsen op de bedrijfswebsite, het versturen naar klanten en potentiële klanten en adverteren op videoplatforms zoals YouTube.

  Videografie is het proces van het vastleggen van bewegende beelden en geluid op video. Dit kan worden gedaan voor verschillende doeleinden, zoals het maken van films, televisieprogramma’s, commerciële advertenties of sociale media.

  Voor wie ik werk

  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Dennis Lanson van Topic Media

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Black Coffee! Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

  www.topicmedia.nl

  Dennis Lanson / Topic Media