Indrukwekkende bedrijfsfilms

Wil je jouw doelgroep écht raken en een blijvende impact maken, dan is een bedrijfsfilm een must.

Video’s hebben de kracht om verhalen te vertellen, emoties over te brengen en een sterke verbinding te creëren. Mijn aanpak is rechttoe rechtaan: ik gebruik indrukwekkende beelden, krachtige muziek en een duidelijke boodschap om jouw verhaal over te brengen.

Offerte aanvragen FAQ

Hoe wil jij indruk maken?

Wervingsvideo

Een wervingsvideo is perfect voor het aantrekken van talent.

Het inspireert potentiële kandidaten en toont de unieke voordelen die jouw organisatie te bieden heeft. Ontdek de kracht van wervingsvideo's en trek de beste talenten aan.

offerte aanvragen

Promotievideo

Een promotievideo is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren.

Het maakt gebruik van sterke visuele elementen om de aandacht van het publiek te trekken. Ontdek de impact van promotievideo's en vergroot jouw bekendheid .

offerte aanvragen

Voorlichtingsvideo

Een voorlichtingsvideo is een effectieve manier om informatie te delen.

Het informeert kijkers en biedt duidelijke uitleg over complexe onderwerpen. Ontdek de impact van voorlichtingsvideo's en vergroot het begrip van jouw doelgroep.

offerte aanvragen

Waarom zou je kiezen voor een bedrijfsfilm?

Het antwoord is simpel: verbinding. De visuele kracht van een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat je een diepere connectie maakt met jouw klanten en potentiële partners. Het biedt een unieke manier om jouw merkidentiteit te presenteren en jouw producten of diensten op een boeiende manier te communiceren aan een groot publiek.

Verrijk jouw bedrijfsfilm met dronebeelden

Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

Drone video

Ontdek de kracht van drone video. Indrukwekkende beelden vanuit de lucht voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw verhaal, waardoor jij een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

meer informatie

Recente bedrijfsfilm projecten

Trusted Shops

Ik heb Trusted Shops in Amsterdam geholpen met bedrijfsfilms voor hun Employer Branding. Het bedrijf, de sfeer en haar medewerkers zijn in beeld gebracht in verschillende video’s.

Boston Scientific

Door Boston Scientific ben ik gevraagd om een informatieve video te maken over erectieprotheses. De video is gemaakt in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum en Topic Media.

3 tips voor jouw bedrijfsfilm

 1. Weet wat jouw doelen zijn. Wil je klanten aantrekken, producten of diensten verkopen of je naamsbekendheid vergroten?

 2. Een goede bedrijfsvideo vertelt een verhaal dat de kijker meeneemt op een reis. Gebruik storytelling-technieken om de aandacht van de kijker te trekken en te behouden.

 3. Houd het kort en krachtig. Mensen hebben een kortere aandachtsspanne als het gaat om online video’s. Houd de lengte van de video onder de 2-3 minuten en zorg ervoor dat de boodschap duidelijk en beknopt is.

Meer weten?

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

  Een bedrijfsvideo kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het verbeteren van de betrokkenheid van jouw publiek, het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van de verkoop, het tonen van producten of diensten en het presenteren van de bedrijfscultuur.

  Een succesvolle bedrijfsvideo heeft een helder doel, een duidelijke boodschap, een sterke visuele presentatie, goede audio en een effectieve call-to-action.

  Een bedrijfsvideo moet kort en krachtig zijn en niet langer duren dan 2-3 minuten.

  Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo de aandacht trekt, moet de videoeen pakkende titel en inleiding hebben, een boeiend verhaal vertellen, sterke visuele elementen gebruiken en een effectieve call-to-action plaatsen.

  Ja, maar het gebruik van drones voor commerciële doeleinden kan aan regelgeving gebonden zijn, afhankelijk van het land en de locatie. Daarom onderzoek ik vooraf de geldende regels en vergunningen voor het gebruik van drones in jouw regio.

  Bijna elk type bedrijfsfilm kan profiteren van dronevideo. Of het nu gaat om het vastleggen van bedrijfsactiviteiten, promotie van producten, vastgoedpresentaties, evenementen, of landschapsbeelden, dronevideo voegt een professioneel en indrukwekkend element toe.

  Neem contact op met Black Coffee Visuals en bespreek jouw project. Ik kan jou adviseren over de beste manier om dronevideo in jouw bedrijfsfilm te implementeren en zorg voor een naadloze integratie.

  Je kunt een onderwerp kiezen op basis van wat populair is bij je publiek, wat je passie is of wat relevant is voor je merk of bedrijf.

  Het hangt af van de lengte en complexiteit van de video. Een korte video kan binnen enkele uren worden gemaakt, terwijl een langere, meer gecompliceerde video weken of maanden kan duren.

  De kosten van een video variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, de kwaliteit van de productie, het aantal locaties, de apparatuur die gebruikt wordt en de hoeveelheid bewerkingstijd.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsvideo’s, zoals bedrijfsprofielen, productvideo’s, testimonial video’s, instructievideo’s en evenementvideo’s.

  Je kunt jouw bedrijfsvideo op verschillende manieren promoten, zoals delen op sociale media, het plaatsen op de bedrijfswebsite, het versturen naar klanten en potentiële klanten en adverteren op videoplatforms zoals YouTube.

  Videografie is het proces van het vastleggen van bewegende beelden en geluid op video. Dit kan worden gedaan voor verschillende doeleinden, zoals het maken van films, televisieprogramma’s, commerciële advertenties of sociale media.

  Ik heb een andere vraag
  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Dennis Lanson van Topic Media

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Black Coffee! Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

  www.topicmedia.nl

  Dennis Lanson / Topic Media