Krachtige zakelijke fotografie

Ben je op zoek naar beeldmateriaal voor jouw website of social media dat de kern van jou en je bedrijf weergeeft?

Het gezegde “Een foto zegt meer dan duizend woorden” vat perfect samen waarom visuele communicatie zo belangrijk is. Ik weet precies wat er nodig is voor het maken van krachtige foto’s die jouw doelgroep raken.

Offerte aanvragen FAQ

Hoe wil jij indruk maken?

Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage is het in beeld brengen van jouw werkzaamheden.

Het vertelt het verhaal van het bedrijf, de cultuur en de mensen achter de organisatie.

offerte aanvragen

Portretfotografie

Portretfotografie is het in beeld brengen van jouw medewerkers.

Het versterkt de merkidentiteit, creëert verbondenheid en vertrouwen bij klanten.

offerte aanvragen

Eventfotografie

Eventfotografie is het vastleggen van unieke momenten.

Het is cruciaal voor horeca en events omdat het waardevolle visuele inhoud geeft voor online media. 

offerte aanvragen

Waarom professionele fotografie kiezen?

Professionele fotografie biedt vele voordelen. Het garandeert hoge kwaliteit, creatieve expertise en technische bekwaamheid. Een professionele fotograaf begrijpt het belang van licht, compositie en storytelling, wat resulteert in krachtige beelden die emoties vastleggen en merkwaarde versterken. Het is een investering die zich vertaalt in overtuigende en onderscheidende visuele communicatie.

Verrijk jouw fotografie met dronebeelden

Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

Drone fotografie

Ontdek de kracht van drone fotografie. Indrukwekkende beelden vanuit de lucht voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw verhaal, waardoor jij een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

meer informatie

Recente bedrijfsfotografie projecten

Bakery Sweets Center

Voor Bakery Sweets Center heb ik verschillende fotoreportages mogen maken bij bedrijven als Concorp, Royal Steensma en Fortuin.

De Veiligheidsmakers

Voor De Veiligheidsmakers uit Leeuwarden heb ik een set aan beelden gemaakt  voor gebruik op hun nieuwe website.

3 tips voor jouw zakelijke foto’s

 1. Consistentie is belangrijk bij bedrijfsfotografie. Het is belangrijk dat de stijl, toon en kleur van de foto’s is afgestemd op de visie en branding van jouw bedrijf.
 2. De locatie van de foto’s kan een groot verschil maken in de kwaliteit van de foto’s en het verhaal dat ze vertellen. Het is belangrijk om een locatie te kiezen die past bij de visuele identiteit jouw bedrijf.
 3. Bedrijfsfotografie moet het verhaal over jouw bedrijf en de activiteiten vertellen. Het is van belang om goed na te denken over welke boodschap je wilt overbrengen.
Meer weten?

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Veelgestelde vragen over zakelijke fotografie

  Het belang van bedrijfsfotografie ligt in het vastleggen van de visuele identiteit van jouw bedrijf. Bedrijfsfoto’s kunnen worden gebruikt voor marketing en branding doeleinden, zoals het weergeven van producten, diensten, werknemers, faciliteiten, evenementen.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsfotografie, waaronder productfotografie, portretfotografie, architectuurfotografie, evenementfotografie en interieurfotografie.

  Dronefotografie biedt de mogelijkheid om hoogwaardige foto’s vanuit de lucht vast te leggen. Het biedt een uniek perspectief dat anders moeilijk te bereiken is en biedt nieuwe mogelijkheden voor het visualiseren van bedrijfsactiviteiten, projecten en landschappen.

  Dronefotografie kan waardevol zijn voor diverse bedrijfstakken, zoals vastgoed, bouw, toerisme, evenementen, reclame, landbouw en meer. Elk bedrijf dat zijn visuele communicatie wil versterken en opvallen in een competitieve markt kan profiteren van dronefotografie.

  Ja, maar het gebruik van drones voor commerciële doeleinden kan aan regelgeving gebonden zijn, afhankelijk van het land en de locatie. Daarom onderzoek ik vooraf de geldende regels en vergunningen voor het gebruik van drones in jouw regio.

  De tijd die nodig is voor bedrijfsfotografie hangt af van de omvang van de opdracht en het aantal foto’s dat moet worden gemaakt.

  De kosten van bedrijfsfotografie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type opdracht, de hoeveelheid werk die nodig is, de locatie en de apparatuur die nodig is.

  Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals voor advertenties, brochures, websites en sociale media.

  Om ervoor te zorgen dat bedrijfsfotografie past bij de branding van het bedrijf, gaan wij samen de gewenste stijl en visie uitwerken.

  Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt om de klantbetrokkenheid te vergroten door het delen van eigen foto’s op sociale media en op de website van het bedrijf. Dit zorgt voor een laagdrempelige en persoonlijke benadering richting jouw (potentiële) klanten.

  De foto’s worden bewerkt aan de hand van de vooraf bepaalde visuele identiteit. Na het bewerken van de foto’s worden ze digitaal geleverd via een Google Drive link.

  Ik heb een andere vraag
  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Dennis Lanson van Topic Media

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Black Coffee! Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

  www.topicmedia.nl

  Dennis Lanson / Topic Media