Over Black Coffee Visuals

Ik ben Andries van der Werf, gedreven, enthousiaste en creatief. Al van jongs af aan heb ik een liefde voor beeld gehad en ben ik bezig geweest met fotografie, videografie en het bouwen van websites. Mijn energie is ontembaar als het gaat om het vastleggen van de wereld om me heen. Ik zoek altijd naar nieuwe perspectieven en ben continu op zoek naar manieren om verhalen en emotie vast te leggen in mijn beelden.

In 2015 ben ik Black Coffee Visuals begonnen, een creatief mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseert in visual storytelling door middel van zakelijke fotografie, bedrijfsfilms en responsive websites. Mijn missie is om verhalen van bedrijven in beeld te brengen die mensen raken, inspireren en tot actie aanzetten.

Ik streef ernaar om merken en bedrijven te helpen zich te onderscheiden door middel van creatieve visuele content. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten en het begrijpen van hun doelstellingen en behoeften. Voor het perfecte plaatje doe ik alles.

Neem contact op Onze kernwaarden
Andries van Black Coffee Visuals tijdens opnames

Mijn aanpak

De aanpak van Black Coffee Visuals is gericht op het begrijpen van de behoeften en doelstellingen van de klanten en het creëren van visuele verhalen die deze doelstellingen ondersteunen.

Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun merkverhaal te begrijpen en te ontwikkelen en gebruiken creatieve ideeën en technieken om dit verhaal tot leven te brengen. Dit doe ik door middel van zakelijke fotografie, een bedrijfsfilm of een responsive website.

Text message icon

1. De kern van het verhaal

Het begint allemaal met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van de klant om de kern van het merkverhaal te begrijpen.

2. Concept en creatie

Met een pragmatische aanpak worden creatieve concepten en ideeën voor de visuele content ontwikkeld. Dit omvat de ontwikkeling van verhaallijnen, scripts, storyboards en ideeën voor fotografie of videografie.

Moving star icon
Video camera icon

3. Productie

Nadat het concept is ontwikkeld en goedgekeurd, begint de productie van de visuele content. Dit omvat het plannen en uitvoeren van fotoshoots of het opnemen van beelden op locatie.

4. Bewerking en nabewerking

De volgende stap omvat de bewerking en nabewerking van de beelden om het beste resultaat te behalen. Het begint met het selecteren en bewerken van de beste beelden, het toevoegen van muziek, voice-overs en andere effecten om de emoties van het publiek te raken.

Video file icon

5. Oplevering en feedback

Na voltooiing van de bewerking en nabewerking wordt de visuele content opgeleverd aan de klant. Het doel is om eindresultaat op te le leveren dat voldoet aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant.

Mijn kernwaarden

Mijn expertise

Onderdeel

Ervaring

Fotografie

Ervaring sinds 2015

Webdesign

Ervaring sinds 2017

Online marketing

Ervaring sinds 2017

Videografie

Ervaring sinds 2020

Certificaten

Drone Pilot UAS-OPEN-A1+A3 certified

Meer weten?

Voor wie ik werk

Logo Trusted Shops
Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
Logo Boston Scientific
Logo Elan Onderwijsgroep

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter voor meer informatie!

  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Profielfoto van Janneke van Uhm

  Goede voorbereiding van de opnamedag.De opnamedag verliep vlot. Prettige samenwerking met Andries. Binnen enkele dagen van opnamedag naar eindvideo. Snelle samenwerking met heldere communicatie. Bij een volgende video ga ik zeker weer samenwerken met Black Coffee Visuals.

  www.lumc.nl

  Janneke van Uhm / Leids Universitair Medisch Centrum