Over Black Coffee Visuals

Al van jongs af aan heb ik een liefde voor beeld en ben ik bezig met fotografie en videografie. Mijn motto is eenvoudig: “Voor het perfecte shot doe ik alles.” Ik help merken op te vallen met krachtige zakelijke fotografie en bedrijfsfilms die niet alleen de doelgroep bereiken, maar ook echt raken.

‘Voor het perfecte shot doe ik alles’

Hierbij leg ik de lat hoog, want ik ben pas tevreden wanneer het juiste gevoel is vastgelegd. Voor het perfecte shot zet ik alles op alles. Het draait niet alleen om het maken van mooie opnames, maar om het creëren van beelden die zorgen voor herkenning.

Neem contact op Offerte aanvragen
Foto van Andries zittend op stoel

Mijn merkwaarden

Betrouwbaar

Ik geloof in het nakomen van beloften en het overtreffen van verwachtingen.

Creatief

Ik maak foto’s en video’s die jouw verhaal vertellen en jouw doelgroep raken.

Perfectie

Ik leg de lat hoog voor mijzelf. Voor het perfecte shot doe ik alles.

Mijn aanpak

Om te beginnen wil ik echt goed begrijpen wat jij precies wilt en wat jouw doelen zijn. In de stappen daarna geef ik vorm aan jouw wensen en doelstellingen in een verhaal dat tot leven komt dankzij krachtige fotografie en indrukwekkende bedrijfsfilms.

1. De kern van het verhaal

Het begint allemaal met het begrijpen van jouw wensen en doelen om de kern van jouw merkverhaal te begrijpen.

2. Concept en creatie

Met een pragmatische aanpak ontwikkel ik concepten voor jouw visuele content, zoals het ontwikkelen van verhaallijnen, storyboards en het uitwerken van de shots.

3. Productie

Nadat het idee is ontwikkeld en goedgekeurd, begint de productie van de visuele content. Dit omvat het plannen en het maken van de beelden op locatie.

4. Selectie en bewerking

De volgende stap is het selecteren en bewerken van de beelden om het best mogelijke resultaat te behalen.

5. Oplevering

De laatste stap is het opleveren van de visuele content. Mijn doel is om een eindresultaat te bereiken dat aan jouw verwachtingen en doelstellingen voldoet.

Mijn expertise

Fotografie

Videografie

Webdesign

Marketing

Certificaten:

Drone Pilot UAS-OPEN-A1+A3 certified

Neem contact op
Koffiemok van Black Coffee Visuals met koffiebonen

Waar komt mijn bedrijfsnaam vandaan?

De naam Black Coffee Visuals is meer dan alleen een naam. Het is een statement. Het is de perfecte blend van mijn liefde voor beeld, mijn toewijding aan vakmanschap en mijn visie op visual storytelling.

Net als bij het maken van de perfecte koffie, gaat het bij het maken van beelden om:

 • De juiste blend: Zoals een barista de perfecte bonen selecteert en mengt voor een unieke smaakbeleving, zo combineer ik mijn expertise in fotografie, videografie en storytelling om beelden te creëren die perfect aansluiten bij jouw wensen.
 • Tijd en aandacht: Koffiezetten is geen haastklus. Het vereist precisie en geduld om tot de  optimale smaak te komen. Zo neem ik ook de tijd om elk project zorgvuldig te plannen en uit te voeren.
 • Liefde en toewijding: Liefde voor koffie is het geheim van elke succesvolle barista. Mijn liefde voor fotografie en videografie is voelbaar in elk beeld dat ik maak.

Vandaar mijn keuze voor de naam Black Coffee Visuals.

 

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Profielfoto van Janneke van Uhm

  Prettige samenwerking met Andries. Binnen enkele dagen van opnamedag naar eindvideo. Snelle samenwerking met heldere communicatie. Bij een volgende video ga ik zeker weer samenwerken met Black Coffee Visuals.

  www.lumc.nl

  Janneke van Uhm / Leids Universitair Medisch Centrum