Bedrijfsfilm voor Boston Scientific

Voor Boston Scientific heb ik in het Leiden Universitair Medisch Centrum een bedrijfsfilm gemaakt. In de bedrijfsfilm wordt informatie gegeven over erectieprotheses en de behandeling. Deze opdracht was een unieke kans om mijn expertise in visuele communicatie toe te passen in de wereld van medische technologie. Om een onderwerp te belichten dat essentieel is voor de kwaliteit van leven van vele mensen. De video is gemaakt in samenwerking met het Leiden Universitair Medisch Centrum en Topic Media.

De samenwerking met Boston Scientific, een wereldleider in medische technologie, was een inspirerende ervaring. Het doel was om een heldere en toegankelijke video te produceren die patiënten, zorgverleners en anderen in het veld zou kunnen informeren en onderwijzen over erectieprotheses.

Samen hebben we een voorlichtingsvideo gemaakt die niet alleen de technische aspecten van erectieprotheses belicht, maar ook het belang onderstreept van deze medische oplossing voor mensen die met erectieproblemen te maken hebben. Ik geloof dat de kracht van visual storytelling een groot verschil kan maken bij het informeren en voorlichten van mensen over belangrijke medische technologie.

Profielfoto van Janneke van Uhm

Prettige samenwerking met Andries. Binnen enkele dagen van opnamedag naar eindvideo. Snelle samenwerking met heldere communicatie. Bij een volgende video ga ik zeker weer samenwerken met Black Coffee Visuals.

www.lumc.nl

Janneke van Uhm / Leids Universitair Medisch Centrum

Over Boston Scientific

Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.

Tags: bedrijfsfilm / boston scientific / lumc / medisch / video