Jouw website laat zien wie je bent

Wie wil je bereiken en wat wil je bereiken met jouw bedrijfswebsite? Dat zijn de belangrijkste vragen om een effectieve website te kunnen bouwen.

De volgende stap is het bepalen wat je wil vertellen met de website van jouw bedrijf. Op basis hiervan wordt een overzicht gemaakt van de benodigde pagina’s en de inhoud.

Ook wordt er een keuze gemaakt van de te gebruiken foto’s en video’s. Het is belangrijk om de juiste sfeer neer te zetten om de aandacht van de bezoeker van jouw website te grijpen en vast te houden.

Ten slotte moeten mensen jouw website ook weten te vinden. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de bouw van jouw nieuwe website!

contact opnemen veelgestelde vragen
Website overzicht Black Coffee Visuals

Recente website projecten

Website overzicht GroeneOndernemersharen.nl

Groene Ondernemers Haren

Voor Groene Ondernemers Haren heb ik in opdracht van REYP een nieuwe website mogen ontwerpen en bouwen. Het verhaal van Groene Ondernemers Haren vormde hierbij de basis voor de pagina structuur.

Groene Ondernemers Haren heeft als doel de verschillende belangen op agrarisch gebied te combineren en coördineren. Landschaps- en natuurbeheer, kennisdeling, activiteiten organiseren en de verkoop van streekproducten staan centraal.

Bekijk website

Ernesto Lemke

Voor LEGO kunstenaar Ernesto Lemke uit Leeuwarden heb ik zijn visuele identiteit mogen uitwerken. De visuele identiteit heb ik vervolgens doorvertaald naar zijn nieuwe website.

Ernesto is onder meer bekend van zijn optreden in het tv-programma Sterren op het doek. Hierin maakte hij het winnende portret van Arjen Lubach. In het Fries Museum maakte Ernesto een live brickpainting van Ed Sheeran, naar het werk van kunstenaar Colin Davidson.

Bekijk website
Website overzicht Ernestolemke.nl
Website overzicht DeVeiligheidsmakers.nl

De Veiligheidsmakers

De Veiligheidsmakers heb ik geholpen met hun branding, het uitwerken van hun visuele identiteit en fotografie. De uitgewerkte visuele identiteit is vervolgens doorvertaald naar hun nieuwe website.

De Veiligheidsmakers adviseren en ondersteunen bedrijven rondom veiligheid op de werkvloer. Daarnaast geven ze ook cursussen op het gebied van BHV, reanimatie en EHBO.

Bekijk website
Screenshot van de website van Google

3 tips voor SEO

 1. Zorg voor relevante en kwalitatief hoogwaardige content op de website. Dit betekent dat de content nuttig en informatief moet zijn voor de doelgroep en hun vragen en behoeften beantwoordt.

 2. Optimaliseer de website voor zoekmachines. Dit betekent dat de website technisch moet worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een goede site-structuur, meta-tags, headers, alt-tags voor afbeeldingen. Het is ook belangrijk om de website mobielvriendelijk te maken en ervoor te zorgen dat je website snel laadt.

 3. Linkbuilding is belangrijk voor SEO. Dit betekent het verkrijgen van relevante backlinks van andere websites naar jouw website. Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks kan helpen om de website hoger te laten ranken in de zoekresultaten.

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Veelgestelde vragen over websites

  Los van goede vindbaarheid, is het belangrijk dat de bezoeker kan vinden wat hij of zijn zoekt. Hier zijn funnels erg belangrijk, dat bezoekers daar uiteindelijk terecht komen waar jij ze wil hebben. Of dit nu het opvragen van een offerte is of het daadwerkelijk doen van een online aankoop.

  Ook een belangrijk onderdeel is ‘vertrouwen’. De website geeft de bezoeker het gevoel dat hij of zij in een vertrouwde omgeving is. Dit wordt neergezet door gebruik van kleuren, beelden en de opmaak van de pagina’s

  De kosten van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit, functies en het niveau van maatwerk dat nodig is. Je moet rekening houden met de kosten voor domeinnaamregistratie, webhosting, webdesign en ontwikkeling, onderhoud en updates.

  Jazeker, we kunnen een e-mailadres op basis van jouw domeinnaam aanmaken.

  De bouwtijd van een website hangt af van de grootte en complexiteit van het project. Een eenvoudige website kan in enkele weken worden gebouwd, terwijl een grotere of complexere website enkele maanden kan duren.

  Om een website te bouwen, heb je inhoud nodig, zoals tekst, afbeeldingen en video’s. Samen met jou gaan we kijken welke inhoud benodigd is op jouw nieuwe website.

  Ja, we bouwen jouw nieuwe website zo dat deze zich aanpast aan verschillende schermformaten, waardoor de website gemakkelijk toegankelijk is op mobiele apparaten.

  Ja, een wij kunnen een e-commerce website bouwen waarop je producten of diensten kunt verkopen en betalingen kunt accepteren.

  Het hangt af van de huidige staat van jouw website. Soms kunnen we een bestaande website upgraden, terwijl andere gevallen een nieuwe website nodig hebben. Wij geven hier graag advies over.

  Wij maken gebruik van het WordPress platform.

  Ja, wij kunnen jouw website in meerdere talen laten weergeven, zodat je een breder publiek kunt bereiken.

  Ja, wij bieden ondersteuning na de bouw van de website in de vorm van verschillende beheer pakketten.

  Een website is een verzameling webpagina’s die worden gehost op een server en beschikbaar zijn op het internet.

  Eén van de sterkste punten in de samenwerking met BCV is Andries' geduld om goed uit te vragen wat ik als opdrachtgever precies nastreefde. Met name de eerste sparringsessies bleken voor de concrete uitwerking doorslaggevend, zodat verwachtingen goed afgestemd waren. Daarnaast werd er altijd kundig en tijdig afgestemd over resultaatafspraken op inhoud en planning. Het was ook ontspannen en positief samenwerken. Kortom: aanbevolen!

  www.ernestolemke.nl

  Ernesto Lemke / Ernestolemke.nl
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops
  Foto Dennis Lanson van Topic Media

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Black Coffee! Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

  www.topicmedia.nl

  Dennis Lanson / Topic Media