Laat zien wie je bent

Wie wil bereiken en wat wil je bereiken met je website? Dit zijn de belangrijkste vragen om een effectieve website te kunnen bouwen.

De volgende stap is het bepalen wat je wil vertellen. Op basis hiervan kan er een overzicht worden gemaakt van de benodigde pagina’s wat de inhoud hiervan gaat zijn.

Ook wordt er een keuze gemaakt van de te gebruiken beelden, om de juiste sfeer neer te zetten en de aandacht van de bezoeker te grijpen en vast te houden.

Ten slotte is het ook belangrijk dat mensen jouw website weten te vinden. Ook hier wordt rekening mee gehouden, tijdens de bouw van de website!

Black coffee visuals zit in Friesland, Leeuwarden om precies te zijn, maar is flexibel om waar dan ook in Nederland aan de slag te kunnen gaan!

Neem contact op

Hoe weet ik dat mijn website goed genoeg is?

Los van goede vindbaarheid, is het belangrijk dat de bezoeker kan vinden wat hij of zijn zoekt. Hier zijn funnels erg belangrijk, dat bezoekers daar uiteindelijk terecht komen waar jij ze wil hebben. Of dit nu het opvragen van een offerte is of het daadwerkelijk doen van een online aankoop.

Vertrouwen

Een belangrijk onderdeel is ‘vertrouwen’. De website geeft de bezoeker het gevoel dat hij of zij in een vertrouwde omgeving is. Dit wordt neergezet door gebruik van kleuren, beelden en de opmaak van de pagina’s.

Website pakketten

Opdrachten

Where’s the sixt star? That’s my first question … because working with Andries can only be described as a 6 star experience. He goes the extra mile for his clients!

With only limited input from me, he turned my idea into reality: from a idea to a real brand! The branding was spot on, very creative and so in line with how I hoped it would be. Black Coffee visuals oversees the entire proces, the bigger picture and makes sure the brand is consistent and in line with the unique characteristics of each form of exposure. He’s both reactive and proactive, and makes sure the branding, multimedia design and the execution, contributes to reaching the goals.

www.nspire.online

Siemon van Dam / NSPIRE

Andries heeft ons de mogelijkheid gegeven om te groeien tot een internationaal bedrijf, waarbij via onze webshop fitness accessoires en trainingsprogramma’s worden aangeboden. Hij heeft ons geholpen met het bouwen van een nieuwe website, foto- en videografie, visuele stijl en het opzetten en uitwerken van onze online marketing strategie.

Daarnaast heeft hij ons in staat gesteld om een eigen app te lanceren!

www.bootylab.nl

Arjen de Boer / BootyLab

Ik heb heel fijn samenwerkt met Black Coffee!
Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

http://www.topicmedia.nl

Dennis Lanson / Topic Media