Een bedrijfsfilm in Leeuwarden laten maken?

Met prachtige beelden, pakkende muziek en een overtuigende boodschap weet jij jouw doelgroep te raken en te inspireren.

Black Coffee Visuals is dé expert in Leeuwarden op het gebied van het maken van bedrijfsfilms. Breng jouw verhaal tot leven en bereik jouw doelgroep binnen en buiten Leeuwarden.

offerte aanvragen veelgestelde vragen
Andries van Black Coffee Visuals tijdens opnames

Hoe wil jij indruk maken?

Wervingsvideo

Een wervingsvideo is perfect voor het aantrekken van talent.

Het inspireert potentiële kandidaten en toont de unieke voordelen die jouw organisatie te bieden heeft. Ontdek de kracht van wervingsvideo's en trek de beste talenten aan.

offerte aanvragen

Promotievideo

Een promotievideo is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren.

Het maakt gebruik van sterke visuele elementen om de aandacht van het publiek te trekken. Ontdek de impact van promotievideo's en vergroot jouw bekendheid .

offerte aanvragen

Voorlichtingsvideo

Een voorlichtingsvideo is een effectieve manier om informatie te delen.

Het informeert kijkers en biedt duidelijke uitleg over complexe onderwerpen. Ontdek de impact van voorlichtingsvideo's en vergroot het begrip van jouw doelgroep.

offerte aanvragen

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een visuele en boeiende video die een bedrijf, product, dienst of merk presenteert. Het heeft als doel om het verhaal van het bedrijf te vertellen, de missie en waarden te communiceren, producten en diensten te demonstreren, klantgetuigenissen te delen of bedrijfsevenementen vast te leggen.

Bedrijfsfilms worden vaak gebruikt voor marketing-, promotie- en communicatiedoeleinden, zowel online als offline. Ze kunnen variëren in lengte en stijl, afhankelijk van de boodschap en het doel dat het bedrijf wil overbrengen. Met behulp van creatieve visuals, geluidseffecten en muziek proberen bedrijfsfilms een emotionele band te creëren met het publiek en een blijvende indruk achter te laten. Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Leeuwarden?

Lees meer

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Recente bedrijfsfilm projecten rondom Leeuwarden

  M.A. Sports

  Voor M.A. Sports in Leeuwarden heb ik een bedrijfsfilm gemaakt waarin de kennis en kunde, de manier van trainen en de sfeer van het (kick)boksen bij M.A. Sports duidelijk in beeld zijn gebracht.

  Mensen op een veilige en leuke manier in hun kracht laten staan met vechtsporten. Met deze gedachte en jarenlange ervaring in de vechtsport richtte Maid Ajkunić in 2016 M.A. Sports op. Dit betekent niet alleen veilig sporten, maar ook een warme omgeving aan al onze bezoekers bieden met focus op respect, discipline en techniek.

  Bekijk website

  Elan Onderwijsgroep

  Door Elan Onderwijsgroep uit Friesland ben ik gevraagd om een wervingsvideo te maken. Het doel van de video is het aantrekken van nieuwe medewerkers voor de basisscholen van Elan Onderwijsgroep.

  Elan Onderwijsgroep staat met haar scholen voor kwalitatief zeer goed onderwijs in de regio Noordwest-Fryslân. In de gemeenten Waadhoeke, Noardeast-Fryslân en Leeuwarden zijn onze scholen een belangrijk onderdeel van de gemeenschap.

  Bekijk website

  Trusted Shops

  Ik heb Trusted Shops in Amsterdam geholpen met bedrijfsfilms voor hun Employer Branding. Ik heb het bedrijf, de sfeer en haar medewerkers in beeld te gebracht in verschillende video’s.

  Trusted Shops biedt veiligheid en transparantie en zorgt ervoor dat online shoppers zich kunnen oriënteren. Zo kan iedereen in vertrouwen de best mogelijke keuzes maken in de digitale wereld.

  Bekijk website
  Foto van Andries met een videocamera op een DJI Gimbal

  Over Black Coffee Visuals

  Ik ben Andries van der Werf, eigenaar van Black Coffee Visuals uit Leeuwarden sinds 2015. Met veel energie en toewijding creëer ik unieke bedrijfsfilms die jouw verhaal tot leven brengen. Ik geloof in de kracht van visual storytelling en werk nauw samen om jouw merk te versterken en positieve ervaringen te delen. Met persoonlijke aandacht en creativiteit zorg ik voor een unieke en hoogwaardige videoproductie-ervaring. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

  Meer weten?

  Verrijk jouw bedrijfsfilm met dronebeelden

  Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

  Drone video

  Ontdek de kracht van drone video. Indrukwekkende beelden vanuit de lucht voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw verhaal, waardoor jij een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

  meer informatie

  Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms in Leeuwarden

  Een bedrijfsvideo kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het verbeteren van de betrokkenheid van jouw publiek, het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van de verkoop, het tonen van producten of diensten en het presenteren van de bedrijfscultuur.

  Een succesvolle bedrijfsvideo heeft een helder doel, een duidelijke boodschap, een sterke visuele presentatie, goede audio en een effectieve call-to-action.

  Een bedrijfsvideo moet kort en krachtig zijn en niet langer duren dan 2-3 minuten.

  Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo de aandacht trekt, moet de videoeen pakkende titel en inleiding hebben, een boeiend verhaal vertellen, sterke visuele elementen gebruiken en een effectieve call-to-action plaatsen.

  Je kunt een onderwerp kiezen op basis van wat populair is bij je publiek, wat je passie is of wat relevant is voor je merk of bedrijf.

  Het hangt af van de lengte en complexiteit van de video. Een korte video kan binnen enkele uren worden gemaakt, terwijl een langere, meer gecompliceerde video weken of maanden kan duren.

  De kosten van een video variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, de kwaliteit van de productie, het aantal locaties, de apparatuur die gebruikt wordt en de hoeveelheid bewerkingstijd.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsvideo’s, zoals bedrijfsprofielen, productvideo’s, testimonial video’s, instructievideo’s en evenementvideo’s.

  Je kunt jouw bedrijfsvideo op verschillende manieren promoten, zoals delen op sociale media, het plaatsen op de bedrijfswebsite, het versturen naar klanten en potentiële klanten en adverteren op videoplatforms zoals YouTube.

  Videografie is het proces van het vastleggen van bewegende beelden en geluid op video. Dit kan worden gedaan voor verschillende doeleinden, zoals het maken van films, televisieprogramma’s, commerciële advertenties of sociale media.

  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Profielfoto Marieke van Venendaal Elan Onderwijsgroep

  Andries heeft voor onze school een prachtige wervingsvideo gemaakt. Hij heeft onze wensen naar volle tevredenheid vertaald in mooie beelden.

  De communicatie verliep soepel en Andries’ goede voorbereiding maakte dat op de opnamedag alles vlot verliep.

  www.elanonderwijsgroep.nl

  Marieke van Vredendaal / Elan Onderwijsgroep
  Profielfoto van Janneke van Uhm

  Prettige samenwerking met Andries. Binnen enkele dagen van opnamedag naar eindvideo. Snelle samenwerking met heldere communicatie. Bij een volgende video ga ik zeker weer samenwerken met Black Coffee Visuals.

  www.lumc.nl

  Janneke van Uhm / Leids Universitair Medisch Centrum
  Profielfoto Clara Bloemhof van Bakery Sweets Center

  Elk bakje koffie met Andries eindigt in mooie plannen en nieuwe creatieve energie. Andries is communicatief sterk, heeft een goed oog voor detail en stelt de juiste vragen. Heb je een foto-/videograaf nodig die met je meedenkt, dan is dit de man!

  www.bakerysweetscenter.nl

  Clara Bloemhof / Bakery Sweets Center