Op zoek naar een bedrijfsfilm in Friesland?

Wil je jouw doelgroep écht raken en een blijvende impact maken, dan is een bedrijfsfilm een must. Black Coffee Visuals is dé expert op het gebied van het maken van bedrijfsfilms in Friesland en staat klaar om jouw verhaal tot leven te brengen.

Video’s hebben de kracht om verhalen te vertellen, emoties over te brengen en een sterke verbinding te creëren. Mijn aanpak is rechttoe rechtaan: ik gebruik indrukwekkende beelden, krachtige muziek en een duidelijke boodschap om jouw verhaal over te brengen. Bereik jouw doelgroep binnen en buiten Friesland.

offerte aanvragen veelgestelde vragen
Portret Andries

Hoe wil jij indruk maken?

Wervingsvideo

Een wervingsvideo is perfect voor het aantrekken van talent.

Het inspireert potentiële kandidaten en toont de unieke voordelen die jouw organisatie te bieden heeft. Ontdek de kracht van wervingsvideo's en trek de beste talenten aan.

offerte aanvragen

Promotievideo

Een promotievideo is een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren.

Het maakt gebruik van sterke visuele elementen om de aandacht van het publiek te trekken. Ontdek de impact van promotievideo's en vergroot jouw bekendheid .

offerte aanvragen

Voorlichtingsvideo

Een voorlichtingsvideo is een effectieve manier om informatie te delen.

Het informeert kijkers en biedt duidelijke uitleg over complexe onderwerpen. Ontdek de impact van voorlichtingsvideo's en vergroot het begrip van jouw doelgroep.

offerte aanvragen
Foto van Andries met een videocamera op een DJI Gimbal

Over Black Coffee Visuals

Ik ben Andries van der Werf, geboren in Friesland en eigenaar van Black Coffee Visuals sinds 2015. Met veel energie en toewijding creëer ik unieke bedrijfsfilms die jouw verhaal tot leven brengen. Ik geloof in de kracht van visual storytelling en werk nauw samen om jouw merk te versterken en positieve ervaringen te delen. Met persoonlijke aandacht en creativiteit zorg ik voor een unieke en hoogwaardige videoproductie-ervaring. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Meer weten?

Recente bedrijfsfilm projecten

Elan Onderwijsgroep

Door Elan Onderwijsgroep uit Friesland ben ik gevraagd om een wervingsvideo te maken. Het doel van de video is het aantrekken van nieuwe medewerkers voor de basisscholen van Elan Onderwijsgroep.

Elan Onderwijsgroep staat met haar scholen voor kwalitatief zeer goed onderwijs in de regio Noordwest-Fryslân. In de gemeenten Waadhoeke, Noardeast-Fryslân en Leeuwarden zijn onze scholen een belangrijk onderdeel van de gemeenschap.

Bekijk website

M.A. Sports

Voor M.A. Sports in Leeuwarden heb ik een bedrijfsfilm gemaakt waarin de kennis en kunde, de manier van trainen en de sfeer van het (kick)boksen bij M.A. Sports duidelijk in beeld zijn gebracht.

Mensen op een veilige en leuke manier in hun kracht laten staan met vechtsporten. Met deze gedachte en jarenlange ervaring in de vechtsport richtte Maid Ajkunić in 2016 M.A. Sports op. Dit betekent niet alleen veilig sporten, maar ook een warme omgeving aan al onze bezoekers bieden met focus op respect, discipline en techniek.

Bekijk website

Boston Scientific

Door Boston Scientific ben ik gevraagd om een voorlichtingsvideo te maken over erectieprotheses. De video is gemaakt in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum en Topic Media.

Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.

Bekijk website

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Wat is een bedrijfsfilm?

  Een bedrijfsfilm is een krachtige en boeiende video die een bedrijf, product, dienst of merk op visuele wijze presenteert. Het doel is om het verhaal van het bedrijf te vertellen, de missie en waarden te communiceren en het publiek te inspireren. Met behulp van creatieve visuals, geluidseffecten en muziek tracht een bedrijfsfilm een emotionele band te creëren met de kijkers en hen een blijvende indruk achter te laten. Deze veelzijdige marketingtool kan op verschillende platforms worden verspreid, zoals websites, sociale media, e-mails en presentaties, om zo de merkbekendheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Friesland?

  Lees meer

  Verrijk jouw bedrijfsfilm met dronebeelden

  Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

  Drone video

  Ontdek de kracht van drone video. Indrukwekkende beelden vanuit de lucht voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw verhaal, waardoor jij een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

  meer informatie
  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep

  Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms in Friesland

  Een bedrijfsvideo kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het verbeteren van de betrokkenheid van jouw publiek, het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van de verkoop, het tonen van producten of diensten en het presenteren van de bedrijfscultuur.

  Een succesvolle bedrijfsvideo heeft een helder doel, een duidelijke boodschap, een sterke visuele presentatie, goede audio en een effectieve call-to-action.

  Een bedrijfsvideo moet kort en krachtig zijn en niet langer duren dan 2-3 minuten.

  Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo de aandacht trekt, moet de videoeen pakkende titel en inleiding hebben, een boeiend verhaal vertellen, sterke visuele elementen gebruiken en een effectieve call-to-action plaatsen.

  Je kunt een onderwerp kiezen op basis van wat populair is bij je publiek, wat je passie is of wat relevant is voor je merk of bedrijf.

  Het hangt af van de lengte en complexiteit van de video. Een korte video kan binnen enkele uren worden gemaakt, terwijl een langere, meer gecompliceerde video weken of maanden kan duren.

  De kosten van een video variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, de kwaliteit van de productie, het aantal locaties, de apparatuur die gebruikt wordt en de hoeveelheid bewerkingstijd.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsvideo’s, zoals bedrijfsprofielen, productvideo’s, testimonial video’s, instructievideo’s en evenementvideo’s.

  Je kunt jouw bedrijfsvideo op verschillende manieren promoten, zoals delen op sociale media, het plaatsen op de bedrijfswebsite, het versturen naar klanten en potentiële klanten en adverteren op videoplatforms zoals YouTube.

  Videografie is het proces van het vastleggen van bewegende beelden en geluid op video. Dit kan worden gedaan voor verschillende doeleinden, zoals het maken van films, televisieprogramma’s, commerciële advertenties of sociale media.

  Profielfoto Clara Bloemhof van Bakery Sweets Center

  Elk bakje koffie met Andries eindigt in mooie plannen en nieuwe creatieve energie. Andries is communicatief sterk, heeft een goed oog voor detail en stelt de juiste vragen. Heb je een foto-/videograaf nodig die met je meedenkt, dan is dit de man!

  www.bakerysweetscenter.nl

  Clara Bloemhof / Bakery Sweets Center
  Profielfoto Berber Pasveer

  Andries heeft uitstekend werk verricht met het bouwen van mijn websites kinderuitvaartzorg.nl en berberpasveeruitvaartzorg.nl.

  Andries denkt mee, is netjes in zijn werk en weet waar hij het over heeft. Ik raad Black Coffee Visuals dan ook van harte aan.

  www.berberpasveeruitvaartzorg.nl

  Berber Pasveer / Berber Pasveer Uitvaartzorg
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops