Promotiefilm voor Nederlandse Veiligheidsbranche – Intelligent Security

Voor de Nederlandse Veiligheidsbranche heb ik een reeks video’s geproduceerd ter promotie van het lidmaatschap. In deze video’s deelden verschillende leden hun persoonlijke ervaringen en motivaties om lid te worden. Een van de interviews vond plaats met Boris van der Horst, de eigenaar van Intelligent Security, op het festivalterrein van Jera on Air in Ysselstijn.

Op dit festivalterrein kreeg Boris de gelegenheid om zijn verhaal te delen. In de video vertelt hij over zijn betrokkenheid bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en de waarde die hij daarin vindt. Hij benadrukte hoe het lidmaatschap niet alleen bijdroeg aan de professionele ontwikkeling van zijn bedrijf, maar ook aan zijn gevoel van gemeenschap met gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor veiligheid in brede zin.

De video met Boris van der Horst is slechts een van de vele verhalen die ik heb vastgelegd om de waarde en impact van de Nederlandse Veiligheidsbranche te illustreren.

Over de Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Tags: bedrijfsfilm / Nederlandse veiligheidsbranche / promotievideo / security / video