Bedrijfsfilm voor Elan Onderwijsgroep

Voor Elan Onderwijsgroep in Friesland heb ik een bedrijfsfilm gemaakt. Het doel van de video is het aantrekken van nieuwe medewerkers voor de basisscholen van Elan Onderwijsgroep.

Het was een ontzettend leuke samenwerking waar ik met veel voldoening op terugkijk. Samen met het team van Elan Onderwijsgroep heb ik de essentie van de organisatie en de omgeving weten te vangen in de film en een boeiend verhaal kunnen vertellen.

Tijdens het productieproces heb ik de prachtige plekken van Friesland in beeld gebracht. De film toont adembenemende beelden van de betoverende Waddenkust, verschillende pittoreske steden en charmante dorpen. Met behulp van dronebeelden heb ik unieke perspectieven kunnen creëren die de schoonheid van de omgeving benadrukken.

Daarnaast heb ik ook enkele iconische locaties bezocht en vastgelegd, zoals het Natuurmuseum Fryslân, het historische Poptaslot en inspirerende kunstateliers. Deze beelden voegen een extra dimensie toe aan de film en laten zien dat Friesland niet alleen een prachtige natuur heeft, maar ook een rijke culturele en historische achtergrond.

Al met al ben ik trots op het eindresultaat van de bedrijfsfilm. Het is een krachtig instrument geworden om potentiële nieuwe medewerkers aan te trekken voor de basisscholen van Elan Onderwijsgroep. Ik ben dankbaar dat ik heb kunnen bijdragen aan het promoten van deze geweldige organisatie en het laten zien van de veelzijdigheid en schoonheid van Friesland.

De video is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Mooiedingenmakers.

Profielfoto Marieke van Venendaal Elan Onderwijsgroep

Andries heeft voor onze school een prachtige wervingsvideo gemaakt. Hij heeft onze wensen naar volle tevredenheid vertaald in mooie beelden.

De communicatie verliep soepel en Andries’ goede voorbereiding maakte dat op de opnamedag alles vlot verliep.

www.elanonderwijsgroep.nl

Marieke van Vredendaal / Elan Onderwijsgroep

Over Elan Onderwijsgroep

Elan Onderwijsgroep staat met haar scholen voor kwalitatief zeer goed onderwijs in de regio Noordwest-Fryslân. In de gemeenten Waadhoeke, Noardeast-Fryslân en Leeuwarden zijn onze scholen een belangrijk onderdeel van de gemeenschap. Natuurlijk vinden we leeropbrengsten relevant, maar het is voor ons minstens zo belangrijk dat kinderen gezond zijn, goed in hun vel zitten en in hun kracht staan. Daarom zorgen we voor een veilige omgeving in de tijd dat ze op school zijn. Ons onderwijs is gericht op het talent van leerlingen.

Tags: bedrijfsfilm / drone / Elan Onderwijsgroep / onderwijs / video / wervingsvideo