Reserveer jouw plek

Datum: 10 oktober 2023

  Bereik jouw doelgroep

  Wil jij je doelgroep op een doeltreffende manier raken? Ben je op zoek naar beeldmateriaal dat de kern van jou en je bedrijf weergeeft? Wil je een krachtige branding die jou doet onderscheiden?

  Ontdek hoe je een sterke visuele identiteit kunt opbouwen en zo de aandacht van jouw doelgroep kunt grijpen.

  Foto van workshop Merkwaardig Verschil

  Coffee and Capture

  Een fotoshoot en een workshop ‘Ontdek jouw merk’ op één dag.
  Mét figuranten op een perfect passende locatie.

  Wat we gaan doen

  Versterk je bedrijf na de ‘Coffee and Capture’ dag! Je gaat naar huis met 9 krachtige beelden die jouw onderneming in de schijnwerpers zetten. Ontdek jouw kernwaarden en visuele identiteit in een inspirerende omgeving vol gelijkgestemden.

  Leer meer over je onderneming en doelgroep, gevolgd door een professionele fotoshoot voor 9 indrukwekkende beelden. Een dag vol waardevolle inzichten en versterking!

  Wat je krijgt

  9 perfecte foto’s

  3 eigen kernwaarden

  Jouw visuele identeit

  Reserveer jouw plek

  Datum: 10 oktober 2023

   Krachtige fotografie

   Tijdens de fotoshoot sta jij centraal. De andere deelnemers spelen een bijrol als figuranten. We focussen op het vastleggen van de visuele stijl die we samen tijdens de workshop hebben bepaald.

   De foto’s die ik ga maken zijn perfect geschikt voor jouw website, social media en andere manieren waarop je jouw bedrijf presenteert. Laat jouw bedrijf schitteren met krachtige foto’s!

   De locatie

   Het vindt plaats op locatie…

   Tarief

   € 437,- excl. BTW

   Reserveer jouw plek

   Datum: 10 oktober 2023

    Andries van Black Coffee Visuals tijdens opnames

    Over Black Coffee Visuals

    Al van jongs af aan heb ik een liefde voor beeld gehad en ben ik bezig geweest met fotografie en videografie. Ik ben Andries, gedreven, enthousiast en creatief. 

    In 2015 ben ik Black Coffee Visuals begonnen, een creatief mediabedrijf dat zich heeft gespecialiseert in visual storytelling door middel van zakelijke fotografie en bedrijfsfilms. Mijn missie is om verhalen van bedrijven in beeld te brengen die mensen raken, inspireren en tot actie aanzetten.

    ‘Voor het perfecte plaatje doe ik alles’

    Ik wil merken en bedrijven te helpen zich te onderscheiden met pakkende visuele content. Ik breng verhalen tot leven brengen met krachtige fotografie en indrukwekkende bedrijfsfilms. Voor het perfecte plaatje doe ik alles.

    Veelgestelde vragen

    De workshop helpt je om de kernwaarden van je onderneming te begrijpen en je visuele identiteit te ontwikkelen, wat essentieel is voor effectieve branding en marketing.

    Kernwaarden zijn de essentiële principes en overtuigingen die de basis vormen van je bedrijf, terwijl visuele identiteit betrekking heeft op hoe je bedrijf zich visueel presenteert, zoals logo’s, kleuren en afbeeldingen.

    Geen probleem. De workshop en de fotoshoot zijn geschikt voor deelnemers van alle ervaringsniveaus.

    Nee, je hoeft geen eigen camera mee te nemen. Ik zorg voor alle benodigde camera en belichtingsapparatuur.

    Voor een professionele uitstraling raad ik aan om effen kleuren te dragen. Vermijd drukke patronen en opvallende logo’s. Neutrale kleuren werken meestal het best, maar zorg ervoor dat je kleding past bij de uitstraling die je voor je bedrijf wilt bereiken.

    Ja, er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar op de locatie. Adresgegevens…

    Ik zorg voor notitieboeken en schrijfmateriaal, maar je kunt gerust je eigen notitieboek meenemen als je dat prettiger vindt.

    Helaas kan ik geen gasten toelaten die niet zijn ingeschreven voor het evenement. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde ervaring voor alle deelnemers.

    Als je je moet afmelden, neem dan zo snel mogelijk contacts op. Ik hanteer een annuleringsbeleid en informeer je graag over de details.

    Ja, de foto’s worden professioneel bewerkt om ervoor te zorgen dat ze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn voordat ze naar je worden verzonden.

    Na de fotoshoot streef ik ernaar om de bewerkte foto’s binnen 2 weken aan de deelnemers te leveren. Ik begrijp dat dit belangrijk is voor je marketingbehoeften en zal mijn best doen om dit snel te realiseren.

    Ja, je hebt de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen tegen een aanvullende vergoeding. Details hierover zullen worden verstrekt na het evenement.

    Ja, ik verwelkom vragen en feedback na het evenement. Je ontvangt informatie over hoe je contact kunt opnemen met ons team voor eventuele verdere vragen of opmerkingen.

    Reserveer jouw plek

    Datum: 10 oktober 2023