Op zoek naar professionele fotografie in Friesland?

Black Coffee Visuals, gevestigd in Friesland, is dé expert op het gebied van professionele fotografie en staat klaar om jouw onderneming in beeld te brengen.

Een foto kan een momentopname zijn, maar het kan ook een beeld zijn dat het verhaal van jouw bedrijf weergeeft. Kortom, ik ben van mening dat een zakelijke foto veel meer is dan slechts een moment. Met het perfecte plaatje bereik jij jouw doelgroep binnen én buiten Friesland.

neem contact op veelgestelde vragen
Andries van Black Coffee Visuals tijdens opnames

Professionele fotografie in Friesland

Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage is het in beeld brengen van dagelijkse werkzaamheden en gebeurtenissen binnen een bedrijf. Het vertelt het verhaal van het bedrijf, de cultuur en de mensen achter de organisatie. Het creëert een visuele weergave van hun activiteiten.

offerte aanvragen

Portretfotografie

Portretfotografie is belangrijk voor bedrijven omdat het haar medewerkers in beeld brengt. Dit versterkt de merkidentiteit, creëert verbondenheid en vertrouwen bij klanten, en geeft een menselijk gezicht aan het bedrijf.

offerte aanvragen

Eventfotografie

Eventfotografie is cruciaal voor horeca en eventorganisaties omdat het waardevolle visuele inhoud geeft voor bijvoorbeeld social media en websites. Het legt unieke momenten vast, trekt potentiële klanten aan en versterkt de merkbeleving.

offerte aanvragen

Waarom zou je kiezen voor professionele fotografie in Friesland?

Professionele fotografie biedt vele voordelen. Het garandeert hoge kwaliteit, creatieve expertise en technische bekwaamheid. Professionele fotografen begrijpen het belang van licht, compositie en storytelling, wat resulteert in treffende beelden die emoties vastleggen en merkwaarde versterken. Het is een investering die zich vertaalt in overtuigende en onderscheidende visuele communicatie.

Foto van Andries met een videocamera op een DJI Gimbal

Over Black Coffee Visuals

Ik ben Andries van der Werf, geboren in Friesland en eigenaar van Black Coffee Visuals sinds 2015. Met veel energie en toewijding creëer ik unieke foto’s die jouw verhaal tot leven brengen. Ik geloof in de kracht van visual storytelling en werk nauw samen om jouw merk te versterken en positieve ervaringen te delen. Met persoonlijke aandacht en creativiteit zorg ik voor unieke en hoogwaardige fotografie. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Meer weten?

Recente bedrijfsfotografie projecten

De Veiligheidsmakers

Voor De Veiligheidsmakers uit Leeuwarden heb ik de fotografie verzorgt voor hun nieuwe website.

De Veiligheidsmakers adviseren en ondersteunen bedrijven rondom veiligheid op de werkvloer. Daarnaast geven ze ook cursussen op het gebied van BHV, reanimatie en EHBO.

Bekijk website

Fittershape

Voor Fittershape uit Leeuwarden heb ik verschillende productshoots gedaan van hun slimme weegschaal op meerdere locaties.

Veel mensen falen tijdens hun ‘Fitjourney’. Dit komt doordat het lastig is om de motivatie te behouden wanneer je geen inzicht hebt in de data van jouw lichaam. De Fittershape CONNECT geeft inzicht en helpt met een gezonde lifestyle.

Bekijk website

Warrior Assault Systems

Voor Warrior Assault Systems uit Groot-Britannië heb ik sfeerbeelden mogen maken van hun militaire producten. De beelden worden gebruikt op hun website en andere online en offline marketingmiddelen.

Warrior Assault Systems is een Brits bedrijf en is opgericht in 2006. Hun missie is het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige tactische nylon producten. In de loop der jaren is Warrior gebruikt in gevechtssituaties door enkele van de beste militaire eenheden van over de hele wereld.

Bekijk website

Meer weten?

Bel 06 13 34 05 92‬ of laat je telefoonnummer achter!

  Wat maakt professionele fotografie zo uniek?

  Professionele fotografie onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit, technische vaardigheden en creatieve visie. Het legt niet alleen momenten vast, maar vertelt ook verhalen, creëert emotionele verbindingen en versterkt merkwaarde. Met professionele apparatuur en expertise brengt het de essentie van het onderwerp tot leven, waardoor het een onmisbaar instrument wordt voor effectieve visuele communicatie voor bedrijven in Friesland.

  Meer weten?

  Verrijk jouw fotografie met dronebeelden

  Black Coffee Visuals is internationaal gecertificeerd in het maken van drone-opnames.

  Drone fotografie

  Ontdek de kracht van drone fotografie. Indrukwekkende beelden vanuit de lucht voegen een nieuwe dimensie toe aan jouw verhaal, waardoor jij een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

  meer informatie

  Veelgestelde vragen over fotografie in Friesland

  Het belang van bedrijfsfotografie ligt in het vastleggen van de visuele identiteit van jouw bedrijf. Bedrijfsfoto’s kunnen worden gebruikt voor marketing en branding doeleinden, zoals het weergeven van producten, diensten, werknemers, faciliteiten, evenementen.

  Er zijn verschillende soorten bedrijfsfotografie, waaronder productfotografie, portretfotografie, architectuurfotografie, evenementfotografie en interieurfotografie.

  Dronefotografie biedt de mogelijkheid om hoogwaardige foto’s vanuit de lucht vast te leggen. Het biedt een uniek perspectief dat anders moeilijk te bereiken is en biedt nieuwe mogelijkheden voor het visualiseren van bedrijfsactiviteiten, projecten en landschappen.

  Dronefotografie kan waardevol zijn voor diverse bedrijfstakken, zoals vastgoed, bouw, toerisme, evenementen, reclame, landbouw en meer. Elk bedrijf dat zijn visuele communicatie wil versterken en opvallen in een competitieve markt kan profiteren van dronefotografie.

  Ja, maar het gebruik van drones voor commerciële doeleinden kan aan regelgeving gebonden zijn, afhankelijk van het land en de locatie. Daarom onderzoek ik vooraf de geldende regels en vergunningen voor het gebruik van drones in jouw regio.

  De tijd die nodig is voor bedrijfsfotografie hangt af van de omvang van de opdracht en het aantal foto’s dat moet worden gemaakt.

  De kosten van bedrijfsfotografie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type opdracht, de hoeveelheid werk die nodig is, de locatie en de apparatuur die nodig is.

  Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals voor advertenties, brochures, websites en sociale media.

  Om ervoor te zorgen dat bedrijfsfotografie past bij de branding van het bedrijf, gaan wij samen de gewenste stijl en visie uitwerken.

  Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt om de klantbetrokkenheid te vergroten door het delen van eigen foto’s op sociale media en op de website van het bedrijf. Dit zorgt voor een laagdrempelige en persoonlijke benadering richting jouw (potentiële) klanten.

  De foto’s worden bewerkt aan de hand van de vooraf bepaalde visuele identiteit. Na het bewerken van de foto’s worden ze digitaal geleverd via een Google Drive link.

  Staat jouw vraag over fotografie hier niet tussen?

  Stel jouw vraag
  Logo Trusted Shops
  Logo Nederlandse Veiligheidsbranche
  Logo Boston Scientific
  Logo Elan Onderwijsgroep
  Foto Rob Schalker van A Fish Named Fred

  Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

  www.afishnamedfred.com

  Rob Schalker / A Fish Named Fred
  Foto Dennis Lanson van Topic Media

  Ik heb heel fijn samengewerkt met Black Coffee! Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

  www.topicmedia.nl

  Dennis Lanson / Topic Media
  Foto Romy Broekroelofs van Trusted Shops

  Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

  www.trustedshops.nl

  Romy Broekroelofs / Trusted Shops