Automotive Video – Ford Fiesta ST

Automotive video Ford Fiesta ST

Voor Thijs en Bas Winkels uit Leeuwarden heb ik hun twee getunede Ford Fiesta ST’s op een unieke manier in beeld gebracht. Met droneshots van een idyllisch landschap, met daarin voorbijrazende auto’s en close-ups van de sportieve details van de auto.

Wervingsvideo voor Elan Onderwijsgroep

Videostill van de waddenkust uit de wervingsfilm voor Elan Onderwijsgroep

Voor Elan Onderwijsgroep in Friesland heb ik een bedrijfsfilm gemaakt. Het doel van de video is het aantrekken van nieuwe medewerkers voor de basisscholen van Elan Onderwijsgroep. Tijdens het productieproces heb ik de prachtige plekken van Friesland in beeld gebracht. De film toont adembenemende beelden van de betoverende Waddenkust, verschillende pittoreske steden en charmante dorpen. Met behulp van dronebeelden heb ik unieke perspectieven kunnen creëren die de schoonheid van de omgeving benadrukken.

Promotievideo Nederlandse Veiligheidsbranche – Intelligent Security

Videostill Intelligent Security

Voor de Nederlandse Veiligheidsbranche heb ik een reeks video’s geproduceerd ter promotie van het lidmaatschap. In deze video’s deelden verschillende leden hun persoonlijke ervaringen en motivaties om lid te worden. Een van de interviews vond plaats met Boris van der Horst, de eigenaar van Intelligent Security, op het festivalterrein van Jera on Air in Ysselstijn.