Fotografie Royal Steensma

Royal Steensma fotografie profiel foto Appie van der Veen

Voor Bakery Sweets Center heb ik een fotoreportage gemaakt bij bakkerijartikelen producent Royal Steensma in Leeuwarden. De foto’s laten de werkzaamheden van Appie van der Veen zien rond het productieproces bij Royal Steensma.

Fotografie FitFam Leeuwarden

Fotografie FitFam Leeuwarden Bootcamp box jump

Voor FitFam Leeuwarden heb ik een uitgebreide set foto’s gemaakt die gaan worden gebruikt op hun website, sociale media en app. De beelden vangen de energie en het enthousiasme van de bootcamptrainingen op diverse locaties in Leeuwarden op een levendige manier.

Fotografie Hellema Hallum B.V.

Profielfoto van Mateusz, medewerker van Hellema

Voor Bakery Sweets Center heb ik een fotoreportage gemaakt bij de koekjesfabriek van Hellema in Hallum. De foto’s laten de werkzaamheden van Mateusz Michalczyszyn zien tijdens het productieproces bij Hellema. Het was een boeiende ervaring om het proces en de vakmanschap achter de koekjes vast te leggen.

Fotografie Merkwaardig Verschil

Beeld van presentatie van Merkwaardig Verschil

Voor de nieuwe website van Mireille Veenhuis van Merkwaardig Verschil uit Zwolle heb ik foto’s gemaakt bij Achmea in Leeuwarden. Het resultaat van de fotoshoot toont de diverse aspecten en aanpak van de dienstverlening van Mireille.