Promotievideo Nederlandse Veiligheidsbranche – Intelligent Security

Videostill Intelligent Security

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Wervingsvideo voor Elan Onderwijsgroep

Videostill van de waddenkust uit de wervingsfilm voor Elan Onderwijsgroep

Elan Onderwijsgroep staat met haar scholen voor kwalitatief zeer goed onderwijs in de regio Noordwest-Fryslân. In de gemeenten Waadhoeke, Noardeast-Fryslân en Leeuwarden zijn onze scholen een belangrijk onderdeel van de gemeenschap. Natuurlijk vinden we leeropbrengsten relevant, maar het is voor ons minstens zo belangrijk dat kinderen gezond zijn, goed in hun vel zitten en in hun kracht staan. Daarom zorgen we voor een veilige omgeving in de tijd dat ze op school zijn. Ons onderwijs is gericht op het talent van leerlingen.

Voorlichtingsvideo voor Boston Scientific

Screenshot uit een video voor Boston Scientific

Boston Scientific Corporation is een van de grootste bedrijven ter wereld die zich specialiseren in het maken en distribueren van medische toestellen. Hun specialisme ligt onder meer in interventionele cardiologie, elektrofysiologie, endoscopie, oncologie, urologie en gynaecologie.