Fotografie Royal Steensma

Royal Steensma fotografie profiel foto Appie van der Veen

Sinds 1839 is Royal Steensma toeleverancier van een breed assortiment bakkerijartikelen voor het MKB, industrie en retail.
Gespecialiseerd in gekonfijt fruit, amandelspijs, banketmixen, fruitvullingen en coatings, leveren wij aan verschillende bedrijven over de hele wereld…en daar zijn ze trots op!

Fotografie Hellema Hallum B.V.

Profielfoto van Mateusz, medewerker van Hellema

Hellema bakt koekjes, biscuits en tussendoortjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. Ze kunnen nagenoeg elk koekje in de wereld maken en faciliteren deze dienst in zo’n negentig landen. Dat doen ze in opdracht, maar ook als ze zelf kansen zien. Ze zijn jouw betrouwbare one-stop shop in de wereld vol koek.

Fotografie Echte Bakker Marten Boonstra

Profielfoto van Marten Boonstra uit Akkrum

Al 10 generaties lang is de familie Boonstra bakker. De liefde voor het vak en de heerlijke recepten zijn overgedragen van vader op zoon. De oude recepten zijn nog steeds in het bezit van de familie. In 1687 startte de eerste Boonstra als bakker in Aldeboarn. Op dit moment zijn nog altijd twee Boonstra’s actief als bakker. Marten Boonstra in Akkrum en Grou en Roel Boonstra in De Knipe en Heerenveen.