Trusted Shops

Trusted Shops biedt veiligheid en transparantie en zorgt ervoor dat online shoppers zich kunnen oriënteren. Zo kan iedereen in vertrouwen de best mogelijke keuzes maken in de digitale wereld.

Black Coffee Visuals heeft Trusted Shops geholpen met haar employer branding, door het bedrijf, de sfeer en haar medewerkers in beeld te brengen in de vorm van fotografie en video.

 

Maak een afspraak

Videografie

Trusted Shops wilde graag de sfeer, haar medewerkers en de werkzaamheden goed in beeld te brengen. Er is geen beter medium dan video, om dit doel te bereiken. In en rondom het kantoor van Trusted Shops in de Amsterdam Tower zijn er sfeerbeelden gemaakt en hebben meerdere medewerkers hun verhaal verteld.

Fotografie

Naast de diverse video’s was er ook behoefte aan fotografie vanuit Trusted Shops. Deze beelden gaan worden gebruikt op hun Social media, werken bij pagina en andere kanalen die worden ingezet binnen hun wervingsstrategie.

Andries heeft voor Trusted Shops content gemaakt voor de employer branding van het bedrijf. Fijne samenwerking en goed advies! Wij zijn tevreden!

Romy Broekroelofs / Trusted Shops

www.trustedshops.nl

Nog meer opdrachten