Let’s spill the beans

Een aantal opdrachten die ik heb gedaan voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland. Samen met de opdrachtgevers heb ik eerst samen gezeten om te bepalen wat de beste aanpak is, om vervolgens het bouwen van de website, fotografie, videografie en/of design zo perfect mogelijk laten aan te sluiten bij wat er van te voren is besproken.

Wil jij ook weten hoe black coffee visuals jouw merk verder kan laten groeien? Neem dan gelijk contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

Diensten

Andries heeft bij de start van A fish named Fred op creatieve wijze meegedacht over het op zetten van mooie achtergronden bij onze shoot beelden die “gewoon” bij ons in de showrooms gemaakt zijn.

Daardoor was het resultaat een soort van surrealistisch, variërend van Franse lavendelvelden, Venetiaanse grachten en een wandeling door een tornado tot een relaxte setting op de bank in Halfweg.

www.afishnamedfred.com

Rob Schalker / A Fish Named Fred

Andries heeft ons de mogelijkheid gegeven om te groeien tot een internationaal bedrijf, waarbij via onze webshop fitness accessoires en trainingsprogramma’s worden aangeboden. Hij heeft ons geholpen met het bouwen van een nieuwe website, foto- en videografie, visuele stijl en het opzetten en uitwerken van onze online marketing strategie.

Daarnaast heeft hij ons in staat gesteld om een eigen app te lanceren!

www.bootylab.nl

Arjen de Boer / BootyLab

Ik heb heel fijn samenwerkt met Black Coffee!
Er wordt erg goed meegedacht, de begeleiding is zeer professioneel, snel geschakeld en het eindresultaat was boven verwachting.

www.topicmedia.nl

Dennis Lanson / Topic Media