Reserveer jouw plek

Datum: 10 oktober 2023

  Ontdek jouw visuele identiteit

  Een krachtige branding ontwikkelen, een onderscheidende visuele identiteit creëren, je doelgroep doeltreffend aanspreken? Goede zakelijke foto’s zijn hiervoor essentieel. Maar hoe creëer je precies zo’n visuele identiteit? En hoe ontdek je de juiste aanpak om je doelgroep doeltreffend te bereiken?

  Foto van workshop Merkwaardig Verschil

  De Brouw jouw Merk dag.
  Een fotoshoot en een workshop ‘Visuele identiteit’ op één dag.
  Mét figuranten op een perfect passende locatie.

  Het idee

  In een dag ga jij naar huis met 9 beelden.

  Dompel jezelf onder in een inspirerende dag met gelijkgestemde ondernemers! Ontdek tijdens een workshop jouw unieke visuele identiteit en leer hoe je deze effectief kunt gebruiken om jouw bedrijf te laten stralen. Na de workshop wordt jouw uitstraling vastgelegd met een professionele fotoshoot, waarbij we 9 sfeervolle beelden creëren. Een dag vol waardevolle inzichten en prachtige beelden om je onderneming naar een hoger niveau te tillen!

  Je gaat naar huis met:

  Jouw visuele identeit

  3 eigen kernwaarden

  9 perfecte foto’s

  Reserveer jouw plek

  10 oktober 2023

   Het perfecte plaatje

   Tijdens de fotoshoot staat telkens één ondernemer centraal, terwijl de andere ondernemers fungeren als figuranten. Het centrale thema bij het creëren van de beelden is de visuele identiteit die in de workshop is bepaald. Deze beelden zijn perfect geschikt voor jouw website, social media en andere uitingen. Laat jouw unieke ondernemersverhaal stralen met deze professionele en inspirerende foto’s!

   De locatie

   Dompel jezelf onder in een inspirerende dag met gelijkgestemde ondernemers! Ontdek tijdens een workshop jouw unieke visuele identiteit en leer hoe je deze effectief kunt gebruiken om jouw bedrijf te laten stralen. Na de workshop wordt jouw uitstraling vastgelegd met een professionele fotoshoot, waarbij we acht sfeervolle beelden en een perfecte profielfoto creëren. Een dag vol waardevolle inzichten en prachtige beelden om je onderneming naar een hoger niveau te tillen!

   Tarief

   € 495,- excl. BTW

   Daarvoor krijg je:

   ✔ 1 dag
   ✔ blablalb
   ✔ blaalala

   Reserveer jouw plek

   10 oktober 2023

    Andries van Black Coffee Visuals tijdens opnames

    Over Black Coffee Visuals

    Ik ben Andries van der Werf, geboren in Friesland en eigenaar van Black Coffee Visuals sinds 2015. Met veel energie en toewijding creëer ik unieke foto’s die jouw verhaal tot leven brengen. Ik geloof in de kracht van visual storytelling en werk nauw samen om jouw merk te versterken en positieve ervaringen te delen. Met persoonlijke aandacht en creativiteit zorg ik voor unieke en hoogwaardige fotografie. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

    Veelgestelde vragen

    Het belang van bedrijfsfotografie ligt in het vastleggen van de visuele identiteit van jouw bedrijf. Bedrijfsfoto’s kunnen worden gebruikt voor marketing en branding doeleinden, zoals het weergeven van producten, diensten, werknemers, faciliteiten, evenementen.

    Er zijn verschillende soorten bedrijfsfotografie, waaronder productfotografie, portretfotografie, architectuurfotografie, evenementfotografie en interieurfotografie.

    Dronefotografie biedt de mogelijkheid om hoogwaardige foto’s vanuit de lucht vast te leggen. Het biedt een uniek perspectief dat anders moeilijk te bereiken is en biedt nieuwe mogelijkheden voor het visualiseren van bedrijfsactiviteiten, projecten en landschappen.

    Dronefotografie kan waardevol zijn voor diverse bedrijfstakken, zoals vastgoed, bouw, toerisme, evenementen, reclame, landbouw en meer. Elk bedrijf dat zijn visuele communicatie wil versterken en opvallen in een competitieve markt kan profiteren van dronefotografie.

    Ja, maar het gebruik van drones voor commerciële doeleinden kan aan regelgeving gebonden zijn, afhankelijk van het land en de locatie. Daarom onderzoek ik vooraf de geldende regels en vergunningen voor het gebruik van drones in jouw regio.

    De tijd die nodig is voor bedrijfsfotografie hangt af van de omvang van de opdracht en het aantal foto’s dat moet worden gemaakt.

    De kosten van bedrijfsfotografie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type opdracht, de hoeveelheid werk die nodig is, de locatie en de apparatuur die nodig is.

    Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals voor advertenties, brochures, websites en sociale media.

    Om ervoor te zorgen dat bedrijfsfotografie past bij de branding van het bedrijf, gaan wij samen de gewenste stijl en visie uitwerken.

    Bedrijfsfotografie kan worden gebruikt om de klantbetrokkenheid te vergroten door het delen van eigen foto’s op sociale media en op de website van het bedrijf. Dit zorgt voor een laagdrempelige en persoonlijke benadering richting jouw (potentiële) klanten.

    De foto’s worden bewerkt aan de hand van de vooraf bepaalde visuele identiteit. Na het bewerken van de foto’s worden ze digitaal geleverd via een Google Drive link.

    Reserveer jouw plek

    10 oktober 2023