BootyLab

BootyLab is een sportconcept specifiek gericht op vrouwen, waarbij de focus ligt op ronde billen, strakke benen en een platte buik. Daarnaast wordt er ook gekeken naar eventuele mentale uitdagingen, met het doel dat vrouwen zich beter in hun vel voelen en zelfverzekerder door het leven kunnen..

De ambitie van BootyLab was om dit concept ook aan te kunnen bieden buiten hun eigen sportschool om, in combinatie met specifieke sportaccessoires.

Bij dit laatste heeft Black Coffee Visuals hen geholpen, om via diverse online kanalen trainingsprogramma’s en sportaccessoires aan te bieden en te promoten. Daarnaast zijn er ook diverse trainingsprogramma’s opgemaakt in de vorm van een e-book, fysiek boek en zelfs een eigen app.

Deze producten en diensten worden veelal aangeboden via een door Black Coffee Visuals gebouwde website met webshop. Hierbij zijn er talloze optimalisaties toegepast, van facebook marketing tot het automatisch laten versturen van orders door een fulfilment partner.

Maak een afspraak

Website

Het kloppende hart van het online bestaan van BootyLab, de webshop. Via advertentiecampagnes zijn potentiële klanten geleid naar diverse landingspagina’s binnen de site, met doel om uiteindelijk een aankoop te doen binnen de webshop.

Om dit zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren, zijn er verschillende koppelingen gelegd vanuit de website. Met name het optimaliseren van de hele aankoopflow, van het analyseren van advertentiedata tot het volledige laten uitbesteden van het inpakken en verzenden van de orders door een order fulfilment partij.

Daarnaast is er ook een koppeling gemaakt tussen de website en het partnerplatform van Bol.com, welke orders ook weer worden afgehandeld door de order fulfilment partij.

Fotografie

Diverse fotografieklussen gedaan voor BootyLab, zoals sfeerfotografie en productfotografie tot en met het fotograferen van een grote set aan oefeningen die voor trainingsprogramma’s konden worden gebruikt.

Videografie

Promotie van producten en diensten, social media content en een ruime set aan video’s voor het opzetten van workouts voor boeken en voor de BootyLab app.

Design

Om een duidelijk herkenbare visuele identiteit neer te kunnen zetten, is uniformiteit ontzettend belangrijk. Kleuren, lettertypen en vormen moeten via alle kanalen met elkaar overeenkomen.

Black coffee visuals heeft ons de mogelijkheid gegeven om te groeien tot een internationaal bedrijf, waarbij via onze webshop fitness accessoires en trainingsprogramma’s worden aangeboden.

Ze hebben ons geholpen met het bouwen van een nieuwe website, foto- en videografie, visuele stijl en het opzetten en uitwerken van onze online marketing strategie.

Daarnaast heeft black coffee visuals ons in staat gesteld om een eigen app te lanceren!.

Arjen de Boer / BootyLab

www.bootylab.nl

Nog meer opdrachten